Porr är äckligt!

Har ni tänkt på att en sak med porrfilmer är att det ska sprutas på en massa olika ställen. Det ska sprutas på rumpan, i munnen, på brösten, i ansiktet; ja, det ska sprutas överallt utom på det ställe man helst vill att det ska hamna. Att det handlar om analsex har ingen betydelse. Ut ur rumpan och in i munnen och hela satsen sprutas och förmodligen en massa annat också och glad i hågen sväljer hon.

Själv tycker jag att det är ganska äckligt. Jag vet att det är äckligt. En gång medan jag onanerade låg jag på magen och medan det var som allra skönast hade jag öppen mun och… numera ligger jag alltid på sidan. Men i porrfilmer tar dom hela satsen och sväljer den med ett leende. Jag har aldrig förstått det. Vem vill äta sitt eget bajs?

Jag har läst en artikel som förklarar det här. Det var Modern psykologi som hade sammanfattat en artikel publicerad i holländska Plos One. Man har gjort en studie där man lät kvinnor utföra äckliga uppgifter, som att dricka ur ett glas med en insekt i och stoppa handen i en skål med till synes använda kondomer. En del kvinnor hade fått se porrfilm innan och andra hade fått se andra filmer. Och porrfilmskvinnorna gjorde mer äckelmagade grejer än de andra kvinnorna. Så man antar att det finns ett samband mellan sexuell upphetsning och äckel.

Låt oss gå tillbaka till porrfilmens värld. Detta resultat förklarar nämligen varför porrfilmer flödar över av äckel som har lite att göra med njutningsfull erotik. För så här är det. En av de viktigaste grejerna med porrfilm är att kvinnan tycker att det är skönt. Det är därför tjejerna i porrfilmer stönar och skriker för allt vad dom är värda. Det är därför dom kommer efter en minuts pippande. Det finns en viss sannolikhet att man som betraktare av porrfilmer åser dessa företeelser med en viss skepsis.

Äckel i porrfilmerna är till för att avlägsna vartenda uns av tvivel att kvinnorna inte har det skönt. Anledningen till att vi får se sperma på alla möjliga ställen utom där man helst vill att den ska hamna, är för att bevisa för oss att kvinnan som sväljer verkligen njuter av att göra det. En tjej som inte har något som helst problem med att slicka på en snopp som alldeles nyss har varit i kontakt med hennes eget bajs, måste bara njuta av att göra det. Det är det yttersta beviset på att hon har njutit och varit erotiskt upphetsad under inspelningen och inte bara gjort det av slentrian. Varenda droppe svald sperma är ett kvitto på att samlaget var genuint skönt för kvinnan i fråga, och inte bara ett jobb som vilket annat.

Så nästa gång du ser en porrfilm som får dig att hellre vilja kasta upp än att låta verkligheten imitera dikten, finns det ingen anledning till att bli upprörd. Du behöver inte tänka tanken: hur hygieniskt är egentligen det där? För du vet att det bara är ett bevis på att hon som sväljer har en trevlig stund. Och det är ett ypperligt argument att använda mot alla som argt deklamerar att kvinnor per definition blir utnyttjade i porrfilmer: Vadå? Hon njuter ju av det. Annars skulle hon aldrig göra det där.